.

pazar bahaneleri#3

Herkese merhaba!Aslında nasıl geçeceğini bile anlamayacağım bi haftaya giriyorum, ve aşk'la yine gün sayıyoruz. Çünkü bilen bilir, Cuma günü sevgiliye kavuşma günü:) Bi iki gün atabilecek olsa da, kavuşulacak güne saymak keyifli, bi o kadar zor ve bir o kadar heyecanlı. Bütün sinir stres, zorluk ve bıkkınlığı unutturacak cinsten bi geri sayım, durup dururken güldürecek kadar huzurlu, güzeel, güzeell, güzeeell...

Bu hafta full ün de full ü bi çalışma tempom var.Yönetici,müdür vs.. nin, bir çalışanının yükünü alıp diğerine vermesi nerden baksanız adaletin köşeden dönmesi, yerini bulayazmasından başka birşey değil. Benim bütün hafta çalışmam bir diğerinin adaleti..Biraz tezat,biraz olmaz şeyler de var hayatta.

Bu pazarın bahanesi kesinlikle Blues Festivali. Siz de şehrinize geldi ve gittiyseniz eminim ki çok eğlendiniz.Eğer gitmediyseniz, Efes Pilsen Blues Festivali kesinlikle kaçmayacak organizasyonlardan bir tanesi.
Özellikle Mitch Woods ve grubu oldukça eğlenceliydi.Ve tüm seyircilere bi süpriz olarak Lambaya Püf De! şarkısını çalmaları ve hatta söylemeleri bütün salonu daha da coşturdu:)

CeyCey'le birlikte bi pazar akşamı yapılabilecek en güzel şeyi yaptık belki de. Tabi bu benim için toplamda,cuma günü bi adet partiye,cumartesi günü yarım da olsa ufak bi taksim gecesine, pazar günü de konser demekti.Yine de bütün o şarkılara kayıtsız kalmak ve dansetmemek imkansızdı.Kibarca bir barmenin bize cömertçe davranması sonucu daha da güzelleşen bi akşam oldu. Konserin sonlarına doğru sıkılıp çıktık ve Araf'a gittik. Ben daha önce Araf'a hiç gitmemiştim. İçeri girdiğiniz anda kendinizi göbek atan,halay çeken, roman oynayan insanların arasında buluveriyorsunuz kendinizi.Biz çok kalmadık ama eğer kurtlarınızı dökecek bir yer arıyorsanız, Araf balkan müziği ve bizim melodilerin karışımı canlı müziğiyle güzel bi alternatif olabilir.




Bu hafta biraz da ders çalışmak,hafif öğrenci olmak gerek..Hem öğrenci hem çalışan okurum, sen hayatının her döneminde başarılı ve azimli olucaksın inan..Öyle bi tecrübe çünkü bizimkisi.


http://fizy.com/#s/1m6r2k


Öptüm'n

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder