.

bahar geldi mi #2

Bugün hava yine güzeldi sınırlı sayıda nadir okuyucu:)bir önceki bahar geldi sanımında ötesindeydi. çünkü busefer en başından beri dışardaydım.bayaaa bi iyiydi yani..önceleri soğuktu, yine mayıs geldi hala kıştan çıkamadık söylenmelerini yaparkenn, avcılardan bi çıktık ki iklim değişiverdi!!-kampüse gittiğim nadir anların kasırga havası anlatılmaz yaşanır!-



..vee tüm bunların güzelliği içerisinde hukuk sınavımı da ufak bi fiyaskoyla tamamladım ve ruhumun derinliklerinden dışarıya akan taksime doğru yol aldık:)mükemmel fikirlerle ıslak hamburgerin dibine indik ve sohpetlerle bi kaç bişe içtik!küçük beyoğlu yine güzeldi şarkılar tam yerindeydi..en mutlu olduum an orada çaldığına daha önce şahit olmadığım led zeppelin-kashmire di.O anda nazla hoşbeş ederken sürekli aynı aynda konuştuumuz için onun ortamını terk etmek zorunda kaldım.İkizler niye aynı anda aynı şeyleri söylerr!

Bu arada bi kulübe de girip aktif(!) olmamın zamanı geldi gibi..

hava güzelse dışarda bi ben mi olurum? tabiiki hayır!! ya naz nerde olur!?O da kb de!koca(!) istanbul da ikizimle karşılaşıverdim.



Tabi bu sürekli aynı yerlere takıldıınızdan kaynaklanıyo dersen daha da nadir -bilen- okuyucu; işte bunu doğru dedin!taksim denildiğinde başka nereye gidilir bizde..


..hava gerçekten mükemmeldi!dora bize yeni yeni pozlar verdi.fan sitesine bunların hepsi konulacak.gereksiz yapılan şeyler yazıma önayak fan sitesi..onun linkini de bir ara veriyim..



Bahar geldi gibi işte hava yine bi gıcıklık yapar bozarr biliyorum..da yine de hava bugün çok güzeldi bence bahar geldi;)

3 yorum:

Direnk dedi ki...

bahar burda da gelsin lan, bizim de çimimiz var!!

special n dedi ki...

gelsin tabi! benim gittiim yere gelir zaten merak etme:Ppp

yıldırım dedi ki...

çok güzel bi gündü :)

Yorum Gönder