.

karmakarışıklıklar

Viyana ya gitmeyi okadar çok istedimki dün.Çok istedim ama.Şimdi gidiyosun deseler arkama bakmazdım.Okadar istedim.Uzaklaşmak diilde aksine bişelere ulaşmak için.Özlüyorum ben orayı görmesem de bi fikrim var:)

Lise toplantısı vardı dün lise.Tam tamına sınıfın altıda birine tekabul etsek de adı tm toplantısı oldu.Biz sevindik muhabbetimize doyum olmadı.Çünkü organik portakaldı çünkü elmaydı çünkü küçük beyoğlu ydu.Sonrasında da biraz dertleşmeydi. -sınıfın onbeşde birine tekabül ettiğimiz anlarda-Onun farklı haldeki ruh halinin yazısı başka yerlere ait olduğundan konumuz dışında tutuyorum.sOnra Neşem geLdi:). . .

O değilde ben hiç büyümek istemedim.Zorlan büyüyorum yani.Üniversiteye geldiğim için, sınava girdiğim için,çalışıyor olduğum için..Hayır şunlara doğru orantı bi boyum bile yok.Ankara ya gittiğimde uzadı biraz.Ayıp diye buna denir.

İyice iş kadını olup çıkıcam diye korkuyorum gelecek sene.Daha uzun süreli çalışırsam ki çalışırım ben yapamam öbürküsünü.Bi hayal aldı gidiyo beni.İş çıkışı yemek kavramı var bende,öğle arası yemek tatiline çıkıyorum falan.Bi de memur gibi çay içiyorum çay.Earl grey olur, tomurcuk çay karıştırılmış olur.Tam memurum beşte çıksam iyiydi bi de.Daha da korktuğum bişey de var maliyeci olcam mı sorusu.O kadar korkuyorumki uzaktan ciciiiiii ciciiiiiii diye sevebilirim dahi.O derece yani.Ben maliyeci olursam birinin ahı vaahı yada bedduası tuttu demektir.Hayırlı ola..

Hergün yeni bi parfüm test eder oldum.Naz dan alışkanlık oldu.Hepsinden olsun diyorum ama.The Body Shop taki olsun,Calvin Klein olsun,Benetton da olur olur da olur..

Annem bana dediki "cezalısın." haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahueukrheueuheuhehueheeheeeeeeeeeyyttttttttt!!bernabiyan jonas bir alemsin hiç öyle şey olurmu o en son altı yaşındaykendi kaçırdın valla dedim.Yaşımız büyüdükce sen geriliyomusun nedir olayın dedim.

Bedük konserinin yanında ben Ayhan Sicimoğlu nu da çok sevdiğimi farkettim ona da gitmek istiyorum çokkktandırr çokkkkk büyük bi isteğim de var.Ayhan ın da ayrı bi yeri varmış bende.Bugün daha çok anladım."Delisiyimmmmmm."

Bakarsın bu yaz İngiltere'ye giderim..Bu ne çat diye çıktı denmesin.Daha öyle çat diye çıkan şeyler varki ben bayaaaııı bi şaşırdım bi okadarda sevindirik oldum çıkanı görünce!

Gazetede internet alemlerinde okuduğum o kafa kesmeli tecavüzlü haberler varya biri bulunamadı diğeri serbest bırakıla yazdı.İşte onların c.kü kopsun inşallah.O kadar söylüyorum.Bi de haklı olmalarından bişe kaybetmicekleri için diceim oki kızlar az akıllı olun.Annene söylerse söylesin seni böyle şey olmaz!

ÇArşamba sendromu diğer 6 güne yayılırsa n'olur sorusu zihnimde bu aralar.Yazık çok yazık gençliğime..Makro kitabımda gözüme ilişti şu saniye.Normalde hiç ilişmez.Algıda seçicilik yanım onları hiç seçmez.Bu bi işaret dedim sır kapısı dedim.

Mustafa ya Undesk e Man a Merveye bir dolu, kucak dolu sevgiler..

4 yorum:

naz. dedi ki...

sana gül kokularıı,belkide hayatında göremicein çiçek tohum kokuları,pamuklar getiriyorum hergün eve dad:))bir yığın minnak parfüm,bir yığın krem de cabası.hoşuna gittiiiiiii!!!:D

Winds Of Doom dedi ki...

algıda seçicilik zaten hiç ders olsun oda toplamaca olsun sonracığıma sebze yemek olsun onları hiç seçmez..çok kötü bişey bu algıda seçicilik ben hiç sevmem zaten seçici bi insan değilim bide....9 puan bırakırım adriana lima ile kapıştırır kaçarım....

Direnk dedi ki...

yazın ufak ingiltere (cyprus) ye de gelsen ya

special n dedi ki...

yazın ingilteremsi ye gelirmiyim ki..Okulum 18 temmuzda bittiği için, ben çalıştığım için, kariyerimde basamakları tırmandıım için:p tatilim var mı bilemedim şimdi..

Yorum Gönder