.

special n' bir yaşında olduğundan

Bu tatilimi küçük şehirlerde geçirmemin yazıma olan negatif etkisinden, ne derece sıkıldığımdan, bir o kadar da yemeklerle neşelendiğimden daha sonra bahsetmek üzere bu konuları bir kenara bırakıyorum.

Bugünün konusu; blogumun dün itibariyle bir yılını doldurması,ufak bir kitlece okunması nedeniyle -gerçi diş doktorundan ev hanımına kadar her türlü iş kolundan okuyucum bulunuyor- minik bir kutlama videosu. İçinde stormtrooper ve bumble bee gibi fantastik karakterlerinin de bulunduğu video.

İkizime şebeklik yapmak adına açılmış, direnk etkisiyle devam etmiştir kendisi.İçten içe Cem Akaş' ı idol olarak belirleyen, Daçe Der ki yle neşelenen, Direnk le özleyen, 1 doz minik güzel şey le bilgilenen, küçükdünyabüyükgöbek le padawanlaşan, tugceess le izmirleşen, bir arpa boyuyla doktorlaşan bir blog oldu:)

Kendisi sessiz sedasız 100. postu bulundurmayı kaldıramadı ve bu videoyu içten içe bekledi.

Özetler isek; 42 izleyicisi yanında 5 aile bireyi, 5-10-15 facebook müdavimi ve de 3-5 twitter meraklısı tarafından okunan nacizane n' .

Hal hatır sormayı ihmal etmemiş, Ayhan Sicimoğlu' na sempati beslemiş, Ara Güler'e büyük hayranlık beslediğimi gizleyememiş ve müzikli,kübalı,fotoğraflı,arkadaşlı olmasına rağmen neredeyse tek eksiği en sevdiğim olan nergis kokusunu bünyesinde barındıramayan, özünde Güney i inkar etmeyen blog.

Kimi zaman Almanya'ya kimi zaman Paris'e seslenebilecek sayfa tıklanışlarının, onca resmi de cabası.Aferin valla..

Evet videomuzu izleyelim;


öptüm'n

4 yorum:

costa dedi ki...

cok azimli. cok.

Daçe dedi ki...

sevgili nesli, bloga nice nice şahikulade seneler diliyorum. aynı zaman aralığında peşpeşe açılmış olmamız tesadüf değil. hatta kötü espri için bkz: blogların burcu aynı.

efenim esenlikle kalınız. :)

İlmi İle Amil Kişi dedi ki...

Bu mukaddes gün anısında akrostişlerin usta kaleminden gelsin;

Sakil diye diye,
Pek bir sakil ettin beni!
Ehueuheu diye gülmelerin yok mu?
Chill-out modun yok mu hele!
Izca derken bile!
Açıp blogunu okuyasım gelir.
Lakin internetin olmadığı yerde,
(boşluğu bile bırakırım)
Ne yapacağını bilemez insan olan,
' bu noktalama işaretini görmeden!

Travis dedi ki...

analı babalı...
nasıl bi deyimdir ki bu ya:)

Yorum Gönder