.

kendin ettin kendin buldun tarzı

Herkese iyi pazarlar. Birazımız kendini Sonisphere a atmış ''gürültü'' tarzı müzik dinlerken, yazarın n' hali,mesaj kaygılı broşürleri yerlere serperek stad etrafında arz- ı endam etti ve son 5 gündür birikmeyen enerjisinin yanı sıra, eksilerden harcayarak sonu tüketmiş bulundu. Dinlenmek istediğimden diil de kronik faranjitli bünyem, biraz uykuya biraz da tembelliğe hasret kalabiliyor. Ve şikayet hakkı, 5 günün 3 ünde ''kendin ettin kendin buldun''* tarzıysa eğer elden uçuuup gidiyor.


Anlamadığım bişey varsa o da NuPera' nın işletmeci yetksini almış güvenlik görevlilerinin, bazen ismimizin listede yazması gerektiğini savunup bazen can ciğer kuzu sarması oluyor olması. Bir ikinci anlayamadığım konuysa hayatımda bu kadar yetkili güvenlik görevlisi görmemiş olmam. Arkadaşımın gündüz konuştuğu kadının ismini almayı akıl etmemesi üzerine yeterli savunma yapamasak da, güvenlik görevlisinin ''size kim böyle bişe söyledi adını verin kovduralım.'' demesi çok çok ayrı.NuPera da güvenlik olunca bünyesine gariplik kaçan insanları sunduk..

Sene bitince bi kısmımız erasmus gibi bi yol izledi kendine.Bi kısmımız kaçınılmaz memleket çilesine bi kısmımız güneye özlem gidermeye koşuyo.Şu aralar sık sık çalışıyor olsam da  dün erasmusa gidicek bi arkadaşım için ''şık'' konseptli asmalımescit başlangıçlı bi program yapıverdik kendimize. Bütün konseptimize rağmen yol üstünde garip tadlı tekilalar ve vodkalar yuvarlayıp, bol bol dansedip, kulaklarımız duymayana ve ben yürüyemez hale gelene  dek de vazgeçmedik.Neden yol üstü tekilaların bu kadar ucuz olduğunu da anlamış olduk. Sürümden kazanıyordur tarzı dürüst bi sonuç çıkarmıştım halbuki ben kendimce, öyle diilmiş.Bu arada bir malibu-portakal ın güzelliği pek az içkide var.Denenilesi ve malibunun o güzel kokusuyla zevki çıkarılası bi içki.


                                             


* kendin ettin kendin buldun tarzı kesinlikle dinlenmeyi seçmen gereken zamanlarda "daha nasıl yorulabilirim" bilinçaltlı davranışların sonucu ortaya çıkar. Fiziksel yorgunluk, bohem yaşantı hissini verebilir, düşünmeye zaman bırakmaz, dikkat..


pazar şarkısı; bir metrobüs yolculuğu boyunca dinleyip uyuduğum sia dan gelsin o zaman



öptüm'n

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder