.

bir fincan kahvenin değil de bir duble rakının kırk yıl hatrı olmasın!?

Postumun başlığını facebook ta ve twitter da yazarak, biraz gelicek olan postun haberini vermiştim. İnanmazsınız ama, 40 yıl hatrı olan kimi zaman kahve değil o bi duble olabilir.Çünkü tam tamına bir anda, tam tamına arada verilen kararların inadına o iyi gelir o hoşa gider. Aslında kırk yıllık hatrı olan bi "hoş geldin" dir belki ama bi şelere bağlamak lazım di mi nedensiz olmaz..


Artık ben "sigara yanıkları" blogunun yazarlarından bi tanesiyim:) Uzun uğraşlar sonucu blogdaki ilk postumu bir Natalie Cole konseri sonrası yazısı olarak , biraz da kendi blogumdan kopya çekerek yazmış bulundum. Uzun uğraşlar sonucu diyorum, çünkü ben bu postu bi ayda yazamadım okurum. Ne yazıcağımı bilemedim, heyecan yaptım, bi de blogumdan malzeme eksilmesin istedim. Ama gayette special n' in verdiği ilham ve biraz gazla yazmış bulundum:) Siz yazıma şurdan ulaşabilirken, ben bi de blogun neden adının sigara yanıkları olduğunu merak edenler için şöylece bi link iliştirmek isterim.


Hafta sonuna şurada sayılı gün kalmışken, ben Cumartesi gecelerimi bi kaç haftadır yaşayamayan bi insan olarak günlerimi Cuma akşamında gezip tozmaca ve Pazar gününde de "İstanbul'a zaman ayırma" olarak değiştirdim. Ve bu pazarın postunu yine pazar günü yazamayacak olsam bile, Pazarın bana kalırsa en güzel aktivitesini yaparak geçirmeye ve güzelliklere güzellik katmaya karar verdim. Santral İstanbul'daki Tamirane de bu Pazar Morning Jazz Sessions programları kapsamında "Project Chet Baker" konseri var.Bir pazar öğleden sonrası daha keyifli geçebilir mi!?


**Ben hava belki 0.3 derece serinler mi umuduyla beklerken, uyursam eririm, olaya müdahale edemem diye uyumuyorum. Ve postlarım artık gecenin bi körü gelmeye başladı, yazın bi kısmı böyle geçicek olabilir.


Bu cumartesi Ajda Pekkan'ın konserinde çalışıyor olacağımdan, kendimi kötü hissedebilirim. Bir kadın benden dinç görünebilirken, beni bıraktım, dünyanın pek çoğu O'nun tırnağı bile olamazken ve benim yaşım O'nun üçbuçukta biri falanken bilemiyorum bence herkes biraz hüzünlenmeli, her kadın biraz örnek almalı.


kendinize iyi bakın,
öptüm'n

2 yorum:

Travis dedi ki...

rakının da köpüğü olacak mı?

special n dedi ki...

Yok adabıyla olayı tamamlıyoruz..

Yorum Gönder