.

Thank you for SMOKİNG!

Herkese merhaba! Daha önceleri  konser organizasyonları yapan bi ajansta çalıştığımı söylemiştim, ve bu yaptığım en eğlenceli iş olmayı hali hazırda sürdürüyor. Neredeyse güzel olan bütün konserleri hem para kazanarak hem de hafif çalışıp izlemek gayet güzel bi olay. Hele de sevdiğiniz sanatçılara denk geliyorsanız..




Geçtiğimiz cumartesi günü favorilerimden bi tanesiydi. Natalie Cole sesiyle bir Cumartesiye softluk kattı. Babasıyla sesinin birbirlerine bu kadar benzemesi, bu derece soft olması gerçekten hayranlık uyandırıcı bir şey bana kalırsa. Jest yapıp seyircilere türkçe teşekkür etmesi, Frank Sinatra dan "uncle Frank" olarak bahsetmesi, giriş parçasını  Fever olarak belirleyip neredeyse enstrümansız  söylemesi, ve konserden çıkarken herkesin dans ediyor olması kesinlikle güzel şeylerden bi kaçıydı.  




**Çalışma sonrasında tekrar karşıya geçmenin yorucu olacağını düşünüp Üsküdar da oturan bi arkadaşımın evine gittik. Okurum ister inan ister inanma, Üsküdar da bi milyona yakın camii var.Ciddi anlamda bi milyon camii ve bi milyon imam.Bi milyon ezan sesi ve üç milyona yakın hoparlör.Anlatabildim mi..



Postun başlığının nedeni sevdiğim filmlerin arasına az önce bir yenisini eklemiş olmam. "Thank You for Smoking" "Doğru tartışırsan haksız olmazsın." temalı, ara ara, kesinlikle sigara şirketlerinin desteklediğini düşündüğüm bi film. Enteresan olan sigara üzerine bir film olmasına rağmen filmde kimse sigara içmiyor. Bol bol sigara markaları, sigara içenlerin durumu, marlboro adam olmasına rağmen bir tek nefeslik sigara dumanı, bir tek tane sigara izmariti yok.İzlenesi ve eğlenilesi bi film. Ve paragrafımın sonu da başrol oyuncusunun sözleriyle bitmek isterse ve biraz spoiler niteliği taşırsa eğer; "michael jordan plays ball, charles manson kills people, i talk...everyone has a talent."






Siz bütün bunları okurken ben bol güneşli bir günde, bol paragraflı, saman kağıtlı Travenian yazarlı kitap okuduğum, ice tea ler tükettiğim,bi havuz başı keyfi yapabileceğimi zannetmiştim. Güneş tüm ısısını yaymaya devam edip ışınlarından bizi esirgemeseydi eğer bunlar olucak şeylerdi..


bayaa eskilerden



öptüm'n

1 yorum:

Travis dedi ki...

olmuş işte.. ahanda bu :)

Yorum Gönder