.

cihangir mode on

Herkese merhaba!!Perşembe günleri her yerin en sakin olduğu günlerden bi tanesi olabilir. Pazartesi ve salı iş-güç, okul derken iki sıkıcı gün olarak geçse de çarşamba günü dayanamayıp hafta içinin eğlence günü ilan edilir genelde.Sonrasında da Cuma yı beklemek için perşembe atlanır.O yüzden çoğu yerde ekşınlar çarşamba cuma ve cumartesi günleri. Ama bu anlayışın inadına, çok keyifli,gümbür gümbür müziğin olmadığı ve harika bir canlı müzik dinleyebileceğiniz bi yer var. Cozy Lounge..




Cozy Lounge Cihangir de eski Baykuş un yerini almış.Garsonlar inanılmaz güler yüzlü ve kibarlar, kokteyller şahane (özellikle taze elma suyundan yapılan apple martini' yi denemelisiniz), müzik çok rahat, hafifçe dans edilesi ve sohpet ederken arkadan gelen soft müziğin keyfi kesinlikle çıkarılası.Zira biz bi ara dayanamayıp canlı canlı çalan Astor Piazzolla şarkısında kendimizi tutamadık.Tam bi cihangir cafesi, insanlar neşeli, insanlar bişeyler konuşuyor..



Hali hazırda bir profosyonel fotoğraf makinesi hayalimi saklı tutuyorum. Bir makinem olsa, ben onunla konulu, kompozisyonlu fotoğraflar çeksem, koşan çocuk, uçan martı, yaşlı dede yakalasam çok mu fena yani..


** Havalar hemen soğusun,bir acıma, bir alıştırma süresi bunlar düşünülmemiş, empati yapılmamış konular bunlar..


Ben yavaş yavaş FIBA 2010 için daha da heyecanlanırken, direncanımı beklerken ve de çeviri işime devam ederken bu da hafta başı şarkısı olsun;


http://fizy.com/#s/1lx1ci


Herkese iyi haftalar,
öptüm'n

3 yorum:

Direnk dedi ki...

uyicaz uyancaz.
" "

special n dedi ki...

yatcaz kalkcaz.

zillosh dedi ki...

cozy cozy cozy! =))
öpücük öpücük öpücük! =))

Yorum Gönder