.

eskişehir için 4 neden!

Herkese merhaba!29 Ekim tatili 3.5 gün olunca, biz de arkadaşlarımızla yakınlarda bir yere gitmeye karar verdik.Etrafımızdakiler sürekli Eskişehir'e gidip çok çok güzel olduğunu söyleyince, biz de o zaman Eskişehir olsun dedik..




η Yukarıda bahsettiğim gibi Eskişehir yakınca bir yer olduğu için aklımıza ilk gelen yerlerden bir tanesi oldu. Tabi bi de öğrenci şehri olarak geçiyor olması var. Zaten iki günlük sürecek minik gezimizde saat 8 dedin mi otelde kapalı kalmak istemedik..Bu yüzden gençlerin bol olduğu bi yere gitmekte hiç bir sakınca yok.Zira cafeler, barlar, yemek yenilen onca yer de şehirle birlikte hareket ediyomuş. 






η Ben daha önce Mersin-Adana, Ankara ve İstanbul dışında bi yer görmediğim için daha da çok heycanlandım.Görmediğim yerler okurum, yani görmediğin yer görmediğin yerdir..Bi yerlerden başlamak gerek, gidebildikçe ufak ufak gezip görmek gerek diye düşünüyorum.Ve bunun için Eskişehir gayet mütevazi bi başlangıç olabilir.






η İnternetten Eskişehir'de napılır, nerelere gidilir araştırması yaparken, Porsuk Nehri ni görünce ben bunu görmek için de mutlaka gitmeliyiz dedim:) Küçük bi şehir ve güzel yerlere çok kolay ulaşabiliyor olabilme imkanı da cezbetmiyor değil. 




η Araştırıp gördüğümüz üzere kesinlikle Odunpazarı nı görmek için. Tarihi evlere bakıp fotoğraflar çekip bi güzel gezmek için, gidilesi görülesi. 




Şimdilik bunlar için Eskişehir'e gitmeye karar verdik biz:) İşallah gidip geldikten sonra da kendi çektiğim fotoğrafları paylaşıp gezdik mi gördük mü hepsini "Eskişehir" notları olarak yazıcam.Böylece blogun ilk gezi yazısı da oluşmuş olucak.


öptüm'n

2 yorum:

Pelin P.A. dedi ki...

Çok güzel bir seçim yapmışsınız. Bir dönem Eskişehir 'de yaşamışlığım var ve gerçekten çok çok güzel bir şehir olduğunu gönül rahatlığıyla söyleyebilirim.

Profösör dedi ki...

İstcnbul'a dea gelse idiniz. Boğazda ışık ve ses gösterisini izlerdiniz.

Yorum Gönder