.

Sevgiliyle bir gün, 6 saattir

Sıcak çikolatayla aramdaki gizli saklı ilişki, işe başladıktan sonra gizli saklı olmaktan çıkıp bir adım daha öteye geçmiş olabilir. Zira onu yapan sıcak çikolata makinesine bağlılığımı bu gece itibariyle, iş sonunda bana yaptığı şaheser sıcak çikolatayla ilan etmiş bulundum. Geç saatlerin en sakinleştiricisi..Ve bir de norah jones un sesi..


Çalışmaya başlamam ve hayatımda bunca sıkı düzene alışık olmayışım sonrası ruhen ve bedenen biraz fazla yoruluyorum şu sıralar. Çalışan okurum kimi zaman 24 saatin yetmediğini gayet iyi bilir. Önceden yaşananlar dahilinde, çalışılan bu anların arasında eğer sevgili de varsa her 4 saatin 1 saate tekabül ettiği tecrübe edilmiş ve "sevgiliyle bir gün, aslında 6 saattir." sonucuna varılmıştır.Bir de uzaktaysa her bir saatin, üç buçuk saat ve fazlasına denk düştüğü anlar var ki, onlardan şu saat itibariyle bahsetmenin bana iyi gelmeyeceği kanaatindeyim. 


Benim işim acısıyla tatlısıyla bi iş. "İzleyici tepkisi" raporluyorum.İnsanların nelere tepki verdiklerini ya da neler düşündüklerini okudukça kimi zaman şaşırıyorum okurum enteresansınız yani izleyici olarak! Bazı konuların çok keskin çizgilerle ayrılmış olması gerçekten çok ilginç olabiliyor.Ve izleyicinin kesinlikle 3 konuya dair on-off düğmesi var.. Din,ırk,özgürlük.. İçlerini gündeme göre doldurabilirsiniz.Televizyonda alt yazı olarak bu kelimelerden birinin geçiyor olması yeticek nerdeyse..Daimi arayanlar var mesela ki birisi tarafından geçen gün çok gafil avlanıp 40 dakika boyunca deneme aramasında olduğumu zannettim. Burdan ona seslenmek isterim ki; "adam senin cidden hiç işin yok.." İş hafta içleri çokça yoğun hafta sonları farklı softlukları olan bi iş. Mesela geçtiğimiz cumartesim böyle başladı, sonrasında da işte aynı..




**Dün itibariyle istatistik dersime girdim, çok şahsına münasır..


Geçtiğimiz haftaki pazar bahanem, bir hafta sonunda açan güneşti. Ve bir de kardeşlerimi yine bir hafta boyunca göremeyişim. Birlikte kahvaltı ettik, lezzetli bi waffle yedik ve hasret giderdik. Malum sonbahar geldi.Tadını çıkarmalık an'lar zamanı.


ve bu kesinlikle iyi bi köşe,



Waffle demişken, alışveriş merkezlerinden benim gibi haz etmiyorsanız eğer yine de Bakırköy'deki Capacity Waffle House kötünün iyisi bi alternatif. Terası olması mekanı katlanılabilir ve çikolata krizinizi lezzetli bi yoldan bastırabilir kılıyor o ayrı. O civarlardaysanız, biraz takılmak için minik bi alternatif.Tabi kötü servisi de eklemeliyim..(yazar burda iyi bişe mi söyledi, kötü bişe mi söyledi pek de anlaşılsın istemiyor.)


Siz gezerken tozarken,ben çalışırken sonbahar geldi, anlamsız soğuklarını yaptı bile.Herşeye rağmen ayaklı etkinlik takvimi olmanın ve haberleri size yetiştirivermenin zamanıdır..





öptüm'n

3 yorum:

Travis dedi ki...

ayaklı etkinlik takvimi konusunda pelin ekmekçi'yi geçemezsin. geçtirtmem :)
ama yeşilköy waffle için iyi yerdir;)

BrK dedi ki...

bizm masada nezamandan beri tipex var? kalemlikte bugün itibari ile terfi ettik. plastik bardaktan cnbc-e bardağına geçtik haberin olsun.

Profösör dedi ki...

Sıcam bir bardak çikolata insanı yumşatabilir. Fakat diyabetli birinin gerginliğini sıcak çikolata ne yapsın...

Yorum Gönder