.

Acil Güldürme Planı!

Hiç istisnasız ne zaman çok çalışsam, ve ne zaman uyku saatlerimi ya da  düzenli olan bişeylerimi düzensiz kılsam hastalanıyorum. Öyle iki burnumun akıp geçtiği hastalıklardan da olamıyor ne yazıkki. Her seferinde bin senelik bir iyileşme süreci yaşıyorum.Hatta bazen dayanamadığım için hastalığım tam geçmeden yineliyor.O yüzden arkadaşlarım bilir ki ben yüzüme hapşursalar yataklara düşecek cinsten biri oldum..


Bu haftanın başında itibaren düşmeyen bir ateşle baş etmeye çalışırken, sınavlarımın geldiğini kabullenmezken, ama büyük bir sorumluluk örneği göstererek daha önce çalıştığım derslerin rahatlığını yaşarken, olması gereken sağlam bir tedavi ve iyi bir dinlenmeydi.Bu yüzden iki gündür yattığım yerden pek az çıkıp bilinçsiz bir tedavi yöntemi olarak sürekli pizza yedim.
  Fazlaca hasta olduğum şu zamanlar, aşka duyduğum özlem, üst üste çalışmam gereken günlerle ve üstüne bir de vize haftamla birleşince, aslında pek de iyi olmayan bi ruh halinde sayılırım. Özellikle böyle hastalandığım için kendime sinir oluyor oluşum işleri kolaylaştırmıyor.Ben böyle bi hal içindeyken tamm da zamanında sevgilinin acil güldürme planı devreye girdi.Bir kargo..kolinin içinden çıkan 6 ayrı paket ve beni çaya,kahveye,şekere,bisküviye,çikolataya,cipse,sakıza,gofretlere,kinder süprizlere akla gelebilecek bütün aburcuburlara boğan 6 ayrı not:)


Bütün bu aburcuburlarla beni anında iki tık iyileştiren, beni olabilecek en güzel şekilde uyandıran sevgili!aşık olmak için yaratıldığını yineliyorum....




Benim artık sınavlarıma da girmem çıkmam, ateşimi düşürmem, ve iyileşmem gerek. Çünkü bu cuma olmasa da haftaya Cuma sevgiliye kavuşma günü.Ve artık 452 yıl yetecek kadar aburcuburum olduğuna göre beni her saniye bir şeyler yerken görmeniz kuvvetle muhtemel:)

**Ve perşembeyi hala sevmiyorum..

Bu arada siz de bu şaheser grubu keşfedin ve cover şarkılarla eğlenin



Öptüm'n

2 yorum:

Bu benim dünyam dedi ki...

Nesli hep gülsün, aşkı hiç bitmesin :)

Adsız dedi ki...

eğlenceli bir blog..ya yalnız o sevgilinin el yazısı çok kötüymüş ya.bir dee yanlııızz derken?:D yalnız mı dmk istedi yoksa yanlıııışş mı??
Tmm tmm kabul kıskandım:P
:))

Yorum Gönder