.

the world is mine!

Herkese iyi pazarlar!Yerinden dahi kalkmakta zorlanan n' koltuğun bir köşesinden bildiriyor..

Sınavlarım bittiği için çok ama çok mutluyum.Dağıtmadık..Aslında biraz rahatlamış olabilirim.Kadıköy şubeme gittim yine.(bkz: iki günlük karşı tatili)Her seferinde ayrı bir macerayla geri dönüyor olmam.. hayatımın bir kısım heyecanını karşı tarafta bulabiliyorum:)


Hafta sonu neler neler yaptığınızı bilmiyorum ama neyi kaçırdığınızı söyleyebilirim; Şahane bir David Guetta konserini.Ben kendisine nötr duygular beslerdim.Kopmaca şarkıları takdire şayan olsa da, durup özellikle dinlediğim şarkıları eskilerde love is gone, şimdilerde memories(rakamla iki) di.Konser organizasyonları demiştim, bu konserde de çalışacağımdan bahsetmiştim. Zaten bu tür müzikleri biraz seviyorsaydınız böyle bir organizasyona içinizin gitmemesi imkansızdı.Ve ben de bir  an için dedim ki, şu an istifa edip görevli kartımı çıkarıp dans etsem, herkes naaparsa yapsın desem!Kabul etmeliyim ki 10 numaraydı.Her şeyin canlısı makbuldür ama bu gerçekten live performans farkından başka, gerçekten iyiydi.Kopmanın Guetta hali ve haklı bir başarı diyorum.Zira önceleri en iyi dj seçildiğinde hiç bi neden bulamamıştım.Evet aynı zaman da elektronik müziğin sıkı takipçisi olabiliyorum.Öyleyim..Kop kop gözlüğüm bile var


 Yaş ortalamasının 16 olması, çoluk cocukla uğraşma zorluğu ve 6 saat boyunca mütemadiyen üşümüş biri olarak ben, kaçınılmaz son olarak hastalandım.Ne kadar çekilmez olduğunu unutmuşum, olmuyordum, kendime iyi bakıyordum..olmadı..

**Diyorum ki staj bulmamın zamanı geldi.Benden ne olur ki?

U2 konserine biletim olduğunu söylemiş miydim?Dediler ki işte size bilet.Korkum o ki;biletin tribute konserine  ait olması.U2 tribute konserine neden gidelimdi zaten, 6 eylülde kendisi geliyor.

*Bi dahakine gideriz David Guetta ya üzülmeyelim.

   Konser dışında daha önceden izlediniz mi bilmiyorum ama, ''blind side'' ı mutlaka izlemelisiniz. Gayet sıradan bi şekilde izlemeye başlayıp,filmin sonunda tekrar izlemek istiyorum dedim.Film Michael Oher adında bir amerikan futbolu oyuncusunun hayatını anlatıyor. Gayet zevkli, gayet izlenesi, gayet sevilesi.Şiddetle tavsiye ediyorum. ''Sandra Bullock neden Oscar aldı peki?'' sorusuna ise cevabım yok.İnsanların vicdanına oynadığı için diye düşünüyorum.Siz de bakın bakalım nasılmış..


**Ben diyorum ki Fransa'ya gidiyim. Yolunu da biliyorum aslında, ama dediğim gibi birazcık yardım istemem gerekebilir. Onu yaptıktan sonra daha önce de bahsettiğim gibi, imece diyelim.

Pazar akşamı chillout u için ideal zamanlara girmiş bulunuyoruz.

Haftamız iyi geçsin.Hastayım ya şimdi onun huysuzluğunu yaşicak olabilirim.Zira şarkım da yok..

öptüm'n 


3 yorum:

Adsız dedi ki...

evet, evet, evet!! david inanılmazdı, 3 saat kesintisiz coşturdu. konser boyunca saçlarıyla oynaması, turntable'a çıkıp konserdekileri videoya alması da şahsına bi kez daha hayran bıraktı beni.. tanrım! =)

Adsız dedi ki...

ve.. ben didem. =)

Eren Doğan dedi ki...

hasta olmana rağmen iyi yazmışsıın David yeeehuuuu!!! (H)

Yorum Gönder