.

toyz toyz toyz

Herkese merhaba!! Çoğumuzun oyuncak sevdası hala bitmedi. Büyüklere oyuncaklar adı altında ama hala ''oyuncak'' olan  şeylere sempatimizi, sevgimizi hiç kaybetmedik. Çoğu kişinin en azından görsel olarak onlara hala ihtiyacı var. Hoşa giden şeylerden vazgeçmemiz gibi bir şey asla söz konusu değil. 


Ben bu şekilde değilim ama bahsettiğim oyuncaksevenlerden  bi tanesi en yakınım, ikizim. Oyuncak delisi bir insan olarak odanın aşağısı yukarısı sağı solu küçük büyük bir sürü oyuncakla dolu.Star wars, transformers kasklarından tutunda, kinder den çıkan minik ice age karakterlerine kadar serpiştirilmiş bişiler var odada.Tabi ikizimin yanında  en. i de unutmamak gerek. İkisinin özellikle de en. in günün birinde hatrı sayılır bi oyuncak koleksiyonu olucak gibime geliyo. Ben de bunlardan kendime pay çıkarıyorum tabi:)Zira oyuncakların içine birer psp, ps2 ve ps3, orjinal birer ferrari ve audi kumandalı arabaları da dahil! Her ne kadar guitar hero siftahımı henüz yapamamış olsam da onlar varlar:)  




Şimdilerde ''Oyuncaklarından'' yola çıkarak kendilerine yeni bi blog açtılar, ''deep toy factory''.  ''Nazlı Yılmazcan ve Ahmet Kandemir 20'li yaşlarda oyuncak manyağı olan iki .... "adı üstünde manyak" olarak hayatlarını sürdürmekteyken biz bunları bloglayalım ha birde isteyen olursa onları bu zevkli meşgale ile buluşturalım diyerek yola çıkan iki yakın dosttur... Gerisi de varda fazla özele girmeyelim ;)... '' açıklamasıyla yola koyulmuşlar, ''büyüklere oyuncaklar'' la ilgili haberleri ve oyuncakları yazmışlar.Hatta üyelerine minik hediyeler bile veriyorlar. Siz de özellikle bir star wars hayranıysanız, bu siteye göz gezdirin derim.Siteye bundan böyle yanlardan bi yerlerden ulaşabilirsiniz.




öptüm'n 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder