.

aynı tas ve de hamam

Herkese iyi pazarlar!Bütün hafta boyunca neler yaptınız?Her haftamın farklı geçmesini istediğimden biraz huzursuzum hafta sonunun bu saatlerinde.Bütün hafta sanki hiç birşey yapmamışım gibi geliyor.Neden sürekli değişik bişey olmak zorunda ve ben bu kadar çabuk tüketip ordan oraya atlamak zorundayım bilmiyorum.Kaldıramicağım tek şey okuldan ve işten, ya da okuldan ve okuldan ibaret olan bir hayat olur sanırım.Merakımı yenemeyecek kadar coşkuluyum evet, ama yine de seversiniz beni, hı hı.


Benim için haftanın önemli olan kısmı bir nedenden dolayı cuma akşamı dahilindeki cumartesinden ve bugününden oluşuyor:)


Alice in Wonderland i meraktan ölürcesine beklerken 'Alis' harikalar diyarında olarak vizyona girdiği için çekincelerdeyim. Gidenlerden iyi mi kötü mü öğrenebilir miyim acaba?Tim Burton ayrıcalığım hali hazırda devam ediyor çünkü.


'İstanbul Fotoğraf Buluşmaları'  gittikçe heyecan verici bi hal alıyor:)


Hayatımızın önemli kısımlarında  sevdiğimiz(ultra sevdiğimiz), beğendiğimiz(ultra beğendiğimiz) süper(süpersonik) şarkılar, albümler filmler ve kitaplar hayatımıza neşe katıyor ya aslında, işte ben hayatımın bu döneminde belirli bir kitap şarkı albüm ve filme aşık olamamaktan da rutinim biraz da.İlgilenip derinlerine indiğim o materyallerden eser yok!


Gittikçe ayların ortalarını sevmemeye başladım,nedeni yok.


**Artık ders çalışmaya başlamam gerektiği gerçeği gittikçe hızlanan bir tokat halinde  yaklaşmakta.Ama güzel haber, ben ders çalışmaya istekliyim!!




Pazar günü akşamları bir yere çıkmanın o sonsuz ve dayanılmaz chillout modundan haberdar mısınız?Hafta içinden farklı bir sakinliği var sanki pazar akşamı sakinliğinin.İçinde barındırdığı sıkıntı ve pazartesi sendromundan bahsetmiyorum tabii ki.Ama pazar akşamları bir yerde oturup bi iki arkadaşla edilen sohpetler gerçekten edilesi, ve ruhen yapmaya değer şeylerden bir tanesi olabilir. Denemiş biri olarak, okurum: bugün akşam rica ederim dışarıya çık, ve geç olmadan evine dön..Asmalımescit,tünel taraflarındaki küçük publar bunun için ideal olabilir.Örnekse 'kum saati'




Kendimi sonsuz kitap okumaya verdiğim şu sıralarda, havanın bir türlü düzelmemesinden homurdanıp, noolduğunu şaşıran ağaçlara bakıp hüzünlenerek kendi içime çekiliyorum ve kitabıma geri dönüyorum.Hepimize iyi pazarlar! günün bu saatinde olmasa da akşamında alt tarafa iliştirdiğim şarkının keyfini çıkaralım:


chet baker dan fotoğraflar chillout moduna ne kadar uyar bilemeyiz ama;



öptüm'n

2 yorum:

Adsız dedi ki...

tim burton-johnny depp iklisinden dolayı çok büyük beklentilerle "alis"e giden arkadaşlarımın büyük bir kısmı hayal kırıklığına uğradı, filmi yavan buldular bir parça. ama filmi beğenen tim burton hayranları da var tabi :) her yerde türkçe dublajlı olmasa daha da sevilebilirdi bence..

special n dedi ki...

her şekilde tim burton dan izler bulup beğeniceğimden eminim ama dublajlı olması olası bir yavanlığı daha da arttırıcak diye düşünüyorum ve daha da merak ediyorum:) bakalım nasılmış.

Yorum Gönder