.

durum güncellemesi#1

Bugün evden staja gelirken, otobüste oturdum diye sevinirkenn,oturduğum yerin yanından geçen insanların kıçlarını çarpmalarından kolum morardı!O nasıl bişey hiç anlamadım.İnsanlar nasıl savrula savrula yürüyebiliyo bu kadar!!Dolu da değil otobüs okadar üstüste altalta bi durumda yok..Dahası da var yanıma herşeyi organize etmeye çalışan amcaların başı oturmuş da haberim yokmuş.Herkes bitti, durdu durdu en sonunda bana dediki "sen kalk buraya bayan otursun."Ben de zaten sinirliyim,uykusuzum tam da uyuyorum, bi kalmış dalmama..şöyle bi baktım "ordan size çok mu erkek göründüm" dedim.Hiç yer verme yok, hiç saygı yok nutukları attı en sonunda yine kendimi tutamayıp " beyefendi en iyisi siz kalkın, hem insanları gözlemlemeniz daha kolay olur bakın herkes düzenli oturmuş mu dedim.O da daha bi asabiyete bağladı ben de niye uğraşıyosam ama durmadım, niye kalkmıyosun sorularına kalktııımm "bütün gece ders çalıştım, sabah sınava girdim uykum var ve işe gidiyorum.Bu yüzden oturcam ve mümkünse uyicam." dedim isterseniz geçin şimdi dedim.O da pıstı kaldı bende oturdum bi güzel uyudum..Sinirlendim yahu..

Yeni yeni diyaloglarım başladı çoğunlukla eskilerle.Mutlu muyum mutluyum.Musty var Kıbrıs'tan direnk bulmuş facebook tan. Nasıl mutlu olduk ikimiz hemen musty e sardık.Güzeel bir de sonuç var bu buluşun.Yazın musty le görüşüyoruzz:) -yaz daha gelmemiş gibi davranıp kendimi avutuyorum.- kendisinin yıllar öncesinde tekrar Türkiye ye taşınınca beni Mersin den kaçırmak gibi emelleri vardı,ona adres değişikliğini bildirdim:D Bi de kimileriyle de daha sık konuşasım var ama bakalım..

Yine isketch e sardım.Ve bilgisayarda çizme yeteneğimin sıfıra yakın olduğunu her seferinde biraz daha anlıyorum ,üzülüyorum ama vazgeçmiyorum.

Okuyucu herkesin buraya gelmek için ölüp bitmesini hiç anlamıyorum.Tatile İstanbul a gelinir mi? İstanbul da yaşanır.Ya da gelinir aslında bilmiyorum, şimdilik burda kalmak istemediğimden fevri şekilde düşüncelerimi söyleyiveriyorum.

Şu yazının en önemli noktası burası şimdi. #Spora Başladım# Evet hepimize hayırlı uğurlu olsun.Sonunda başladım. Zamanı belirledim,kafamda şekillendirdim ve başladım.Akşamları koşuya çıkıyorum; 40 dklık hafif tempo koşu+hızlı yürüyüş ten sonra kendimi bölgesel çalışmalara veriyorum.Ama merak edilcek bişe yok,


bölgesel çalışma dediysem onları ucubik spor aletlerinde yapmıyorum:d demirden olanlar hani..

Naz a kucak dolusu sevgi,seni ayrı bi özlüyorum dude!..

2 yorum:

Direnk dedi ki...

yine bir otobüs yazısı. ne malzeme yaptı be arkadaş..

special n dedi ki...

bir öğrenci olarak heryere halkla gitmemizin en büyük farkındalığı:d (para boksa taksiyle de olabilir.)

Yorum Gönder