.

tatil analizi,tatil dönüşü

Döndüm okur.20 günlük dillere destan(!) tatilimi bitirip geldim..Hep de Mersinde, hep yazlıkta,hep çimlerin üzerinde,yatarak,yiyerek,içerek geçirdim.
O nasıl bir uyuşukluk hali ve o nasıl birşey yapmamazlık,eylemsizlik tahmin edemezsin.
Bi insan 6 saat çimlerin üzerinde yatabilir mi yahu!Ben yattım,yattık.Güneşlendik,havuza girdik,denize giremedik(denizanası vakaları baş gösterdi,kimi teyzelerin amonyakla dahi gezdiği haberleri kulağımıza çalındı.),tavla oynadık,pis yedili oynadık,king oynamayı öğrendim ama oynamadım,akşamları merdivende oturduk..Şu Soli de Dayı dan daha can bi yer varsa orası da "arka merdivenler"dir.Arka merdivenlerde bana kalırsa kemik yapımızda çeşitli bozukluklar meydana geliyor.Her yaz kesin oturma bozukluğundan(yada oturulan yerin bozukluğundan)bi yerlerimize bişeyler oluyodur."kıçın düzleşmesi" de sıkça raslanan bi olay tabi..Bi gün bi bakmışız sandalyede oturamıyoruz gözler merdiven arıyor.O başka bi konu ama..

Dövme yaparak kendime yeni yeni şeyler kattım.Bu ilki. kullanılan malzeme ve ana tema bakımından pek bi olmamış ama gülü güzel çizdim.. ehuehe



Yolculuğum 16 saat sürdü 16!Tam tamına 16..Kavram karmaşasına yol açtı bizde bu durum..Sanki böyle Amerika dan ya da Mersinden yola çıkmış ama Doğu Anadolu üzerinden gitmişiz gibi bişe oldu..İstanbul içindeki yolculuk daha bi yavaştı.İkibin saat fsm den geçemedikk!Viyadükleri içime sindirdim resmen bi tanesinin manzarasını da çok sevdim hemen fotoğrafladım.Ama seyir halinde(!) ve de otobüs içinden ancak bu kadar oldu:






Akşamlarda da gardaşcım geldi mi onunlaydık.Ona da kucak dolusu sevgi İstanbul u kazandığın için mutluyuz!


Görüyorum ki kimi aynı zamanda blog kardeşliğinde yer alan arkadaşlarım fikirlerimi masaya yatırmış,üzerinde düşünmüş,bir çalışma planı çıkarmış,ya da çabalamış:) (bkz uzun uzun lar serisinden bir parça)Öpüyorum seni!

2 yorum:

No dedi ki...

iyy, acaba kimin koluna cizmissin o pis gulum'u. cunku bi yerden tanima gibi bi ihtimalim yok, bilesin diye soyledim. hem de hic amsterdam'dan alinmis tisortum yok benim. evet, o ben degilim. bana benzetenin anlini karislarim ulan, doverim hatta.

bide o resmi ceken kisiyi de sevmiyorum.

special n dedi ki...

beni sevmemek ne demekmiş.Biliyorum temelde senin de hoşuna gitti.Kabul et o "gül"ü sen de sevdin.Evet o t shirt de benimdi zaten..hiç merak edilcek bişi yok..

Yorum Gönder