.

iki dolumluk kumbarayla yurt dışına gitmek

Benim kumbaram var okurum. Bana iki amaçla alınan, benim araç haline getirdiğim, öyle bi kumbara işte. Kocaman da bişey, domuzumuz pek bir besili. İşte tam olarak bu yüzden; ölçtüm biçtim ve tarttım, en sonunda iki dolumluk kumbarayla yurt dışına gidebileceğime karar verdim. Evet, beni her türlü uçağa bindirecek ve içine bir de kredi kartı atmamız sonucu havalara uçuracak olan kumbara. 


 Tam tamına da bu kumbara;


    Sizin albüm-kitaplardan haberiniz var mı?Müzikli kitabın gençlere, büyüklere hitap eden versiyonu diyebiliriz.Zira Cd ler ve her bir müzik tarzına göre ayrı fotoğrafçıların fotoğrafları yer alıyor. Bende bir tane var onlardan.''Smooth Trippin'' Zevkli bir koleksiyon olur, demedi demeyin.



Kim ne derse desin, yapacaklarımı belirleyen ve düşüncelerimi oluşturan,geliştiren adamları, melodileri seviyorum. Artık güdülerim böyle şeylerle  harekete geçiyor sanki.Mesela sabah açlığımın; peynir, meyve suyu ve omlet olması ve benim için bunların, Pink Martini ye eşit olması.. Evet doslar dünyada sabahları Pink Martini yle acıkan insanlar var, ve bir filmlerle doyan. Düşüncelerimi harekete geçiren insanları seviyorum. Her gün hayatımın bir karesinin Ara Güler e ait olması ihtimalini seviyorum ve onunla hayal gücümün neşelenmesini seviyorum . Aynı şeylere,takılı kalmadan yeni anlamlar yüklemeyi seviyorum.Bir gün Addis Ababa dan arkadaşım olsun diye merakla bekliyorum. Böyle şeyler yani. Bir de maliyeci olmicağımı umuyorum.


Günün şarkısı; 




p.s: Addis Ababa konusunda şaka yapıyorum.


Öptüm'n

2 yorum:

Ayşegül dedi ki...

Kumbaran çok sevimliymiş, en kısa zamanda taşıyamacayağın kadar ağırlaşmasını diliyorum:)
Benim de kumbaram var, ancak nedense hiçbi zaman tamamen dolmuyor =)

costa dedi ki...

ahuahuaha.. maliyeci olacaksin, maliyeci olacaksin (filmlerdeki kotu adam tinisiyla)

addis ababa'da tanidiklarim var, soyleyeyim elvan abeylegesse'ye de gelip bi elini opsun.. ehe

Yorum Gönder