.

bazıları doğuştan şanslıdır

p.s: Postun, okuyana göre en sevilen, içinde birçok duyguyu barındırabilen türlü şarkı eşliğinde okunması, etkiyi arttırır, duyguyu coşturur.

Evet bu başlığın altında tabii ki ne kadar şanslı olduğumdan bahsedicem. Herşeye, ya da olanların en iyisine sahip olduğum için değil, ikizime sahip olduğum için.. Hayatta en azından tek bir şeyi hiç yaşamicağımın bilincinde olduğum için. Farklı yerlerde olsak bile en kötü şeyler olsa bile, hep arkamda ve  yanımda birinin varolduğunu ve varolacağını bildiğim için şanslıyım. .
Hayatta sadece bazıları gerçek anlamda yalnızlığın ne demek olduğunu bilmez, ben onların içinde bulunduğum için şanslıyım. Çoğu insanın, teoriye dayalı çoğu solağın aksine bi ikizim olduğu için çok şanslıyım. Benden bir tane daha olanla hayatımı geçirmenin ne kadar güzel, özel ve bu sevginin anlatılmaz olduğunu bildiğim için şanslıyım. Herkesin bildiğinden, hissettiğinden, duyduğu şeyden çok farklı bi sevgiyi, bir bağı, bir duyguyu, yalnızsızlık duygusunu yaşadığım için şanslıyım.

Canım ikizime,

Geçen senelerde bestesi ve güftesi:) sana ait olan o nadide, söylenememiş şarkına ithafen yazıyorum:).....................................................
Yapılacak spesyal yemeklerin, yazılacak kitapların, doldurulacak onca albümün, paylaşılacak binlerce kıyafetin, daha nice aynı anda gülünecek zamanın 20. yaş başlangıcı olarak:) İkizlerden aklı başında olanı olarak daha 20 değil 20000000 yıl boyunca akıl vereni olacağın sinyalini vermekten çekinmiyorum ve şu gün mumları üflerken gözlerdeki cinliğin biraz daha arttığını hissediyorum!! İyi ki doğduk dadiciğiim.. Bütün bu seni yüceltme ve gururlandırma yazımın en dipten notuna eklemek isterim ki, ben olmasam sen de olmazdın. Seni de böyle üstün güçlerin benim için özel olarak getirdiklerini düşünsem de bir tuzum olduğunu hissetmek beni mutlu etmiyor değil. Her uzağa gidebilitemizde önce birbirimizin aklına gelmemizde, ayrılmamak adına evlenmekten her vazgeçişimizde, O yaşlı neneler olup da sürekli salatayı yanlış yaptığımız için kavga ederken de, yerimizden kalkmaya daha da üşenmeye başlarken de, şimdi sen ödevini yaparken ve ben bu postu yazarken de seni çok ama çok seviyorum!!! İyi ki birlikte doğmuşuz, iyi ki doğmuşsun! Nazlı ve Nesli olabildiğimiz için şanslıyım, şanslıyız biliyorum.güçlerimizi...birleştirerek...birleştirip...

Benim şarkım Nigel Kennedy den



Öptüm'n&n

2 yorum:

Direnk dedi ki...

hemen kendine pay çıkarmak : ben ikinizi birden tanıdığım için ikinizden de şanslıyım. nice yıllara..

naz. dedi ki...

7 aylık bekleyişten sonra bir de baktım ki o yanımda
Beşiğimin karşısında,gece yarısından sabaha
bana bakıyor
gülümsüyor
aynı anda da ağlıyorRrrrRr...
Ben seni hep ayrı bir sevdim ben seni hep ayrı özledim
ben seninle ağlar sennle gülerim
bitanecik ikizim topacım benim..

diye bir şarkı yazmıştm sana geçenlerde,kalktığın anda sana milyar cm büyüklüğünde yaptığım posteri de unutma dadi:D ayrıca teorik değil pratik olarak bak ben olmasam sen olmazdn:P dadi,dad,dadiş,A. :)) iyi ki doğdun iyiki de kafama gitar düştüğünde ölüp mölmedimde ayrılmadık :P seni fazlaca herşeyden çok ve en çok seviyorum.
Bir diğer yarın olan ve seni seven dadin,ikizin
NOAZLI :p (NÖEEEE!!)post jestin sana bir kalem ve kalem açacakla geri döncek:D

Yorum Gönder