.

boğaz pazarı

Herkese iyi pazarlar!! Şehrin hengamesinde boğaz alternatifi bu dünyada pek azına verilmiş olsa gerek ve ben sırf bu alternatif yüzünden İstanbul u biraz daha sevip biraz daha okşayabilirim..




Üst paragrafın anlattığı üzere bugün boğaz havası aldım okurum, pek sevmiyorum ama aile saadeti turu kapsamımıza Ortaköy de giriyordu. Biz de sabah kahvaltı bile yapmadan evden çıkıp soluğu Ortaköy meydanda alıverdik. Her ne kadar boğaz olsa da, Ortakoy e anlam veremiyorum ve sevemiyorum gidiyor.. Kahveler içildikten, dedikodular yapıldıktan ve göz gönül bi kaç turistle açıldıktan sonra iki üç incik boncuk satın aldık ve evimizin yolunu tuttuk.E ortaköy e gidipte tezgahlara bakmadan geçmek olmazdı..



pazar köşesi,

İkinci şaheser şeyse biz kahvelerimizi içerken garanti caz şeysinin(yelkenlidir belki) şaaahaane müzik yapan grubuyla dinginlesmemiz ve tam pazar moduna girmemizdi. Belirli bir grup mu çalıyor, yoksa surekli değisiyor mu bilmiyorum ama o an olabilecek en iyi şeylerden bi tanesi o olsa gerekti. İstanbul Temmuz da bu yuzden biraz daha güzelleşiyor bence.




Gitmem mitmem dedim ama takvimler 13 ünü gösterdiğinde beni güneyde bulursunuz. Yazlık modunda havlumu çimlere serip güneşleniyo olurum, kitap okuyorumdur, havuza girmiş buz gibi olmuşumdur, üstüne bi de 4 kardeşin nadir birlikte tatili olduğu için bol güler bol kahkaha patlatır olurum..şimdi yazınca güzel durdu da tam oyle diil.gelsin yemekler gitsin yemekler faslımı da anlatırım, ya da yediğim içtiğim benim olur 20 yıldır gezip gördüğümü yazarım


Yarın çekirdek ailemiz ilk mezununu veriyor ve ortanca cin zorlu fakültesinden azbuçuk mezun oluyor.Kardeşler takımından statüsüne kavuşmaya en çok yaklaşan olarak O'na kucak dolusu sevgi, kucak dolusu selam, öpücük vesaire.."Adalet seninle olsun." :)

Herkese iyi pazarlar..dı



Öptum'n

5 yorum:

Adsız dedi ki...

BLOĞUNUZ ÇOK GÜZEL. SEVGİLERLE L...

Travis dedi ki...

bi ulaşım adresi?
ya da sen bana ulaş

Adsız dedi ki...

ne ilk mezunu lan!?! yanlış istihbarattan almasınlar paçanı aşşaa

(Bir dost)

Adsız dedi ki...

o "faça" olmasın?

(Bir dost) :D

special n dedi ki...

Dostum sen raaadol ilk dediysem tam da ilk demedim:d

Kardeşin:d

Yorum Gönder