.

yar bana bir eğlencee!

Herkese iyi pazarlar! İstanbul sınırlarını zorlar şekilde, ayıp denicek şekilde sıcak günlerini yaşıyor. Gerçi benim gibi Mersin e gidip gelmiş birinin sıcak hakkında ne kadar şikayet etmeye hakkı var bilemiyorum ama ben ordayken mersin tarihinin en soğuk yaz günlerinden birini de türk filmlerindeki gibi yağmuru görerek yaşamıştı. Neyse buralar da öyle, sıcak her yerde sıcak.




Cancaaz bi ay vardı dün benim dans edicem, arkadaşlarımla sohpet edicem diye  izleyemediğim.Litera'nın güzel manzarasında dımtıs müzikten ayrılıp iki üç dakika bakabildim ancak. Halbuki yazın bu vakitlerinde, yegane eğlencelerimden bi tanesi kumsalda öylece uzanıp ayı, yıldızları izlemekti. Ben biraz da yazlığımızın o sakinliğine tavdım.Dalga sesleriyle de birleşince karanlık da olunca bundan daha güzel bişey yoktu. Eve dönmek istemeyişimin de böyle masum nedenleri var işte..Gittinde naaptın diye sorsanız aklımın ucundan geçmedi sahile inip bunu yapmak, bir de her zaman bu işi birlikte yaptığım arkadaşım orda olmayınca sıra ona da gelmedi..Bugün de neredeyse aynı güzelliğinde bize bakmakta hani romantik olasınız tuttuysa..


Başlıktaki gibi "yar bana bir eğlenceee!!" diye çıkıp bağırasım var dışarılara. Çok uzun zamandır bi yazımı çalışmadan, aktivitesiz geçiriyorum. Önceleri öss vardı, sonra staj vardı, bu yaz bunların hiç biri yok, çalışmak da yok öylece kalakaldım. Yazların bu kadar sıkıcı olduğunu hiç bilmezdim.Sürekli aktiviteden ziyade düzenli yazlık hayatına alışkanlığımdan da olsa gerek ben buralarda bu derece yapamıyorum azizim..


Sıkıntıdan evin içinde dolaşırken kaçınılmaz son olarak film izlemeye karar verdim. Neden dışarı çıkmadın sorusunun cevabı ise dün gecede ve havanın 45346345 derece olmasında saklı.Çok umutsuz ve sıkıntılı olarak bi film seçtiğim filmin bu kadar su gibi akıp giden ve bu kadar hoş olacağını hiç tahmin etmemiştim!! "An Education"  16 sında Oxford hayalleriyle dolu bir kızın sıkıcı hayatına bir anda giren kendinden yaşça çok büyük bir adamla yaşadıklarını ve adamın ona vaadettiklerinin rehavetine kapılıp gitmekten son anda kurtuluşunu anlatıyor.İngiliz aksanı filmi kesinlikle benim için biraz daha özel kıldı.Müzikler hoştu, olay öyle fenalık geçirticek bi dramayla anlatılmamıştı ve sıkıntım filmi izlerken uçup gidiverdi!








bi de kararımı verdim gün gelir de evlenirsem, olay budur;




ve yine pazar bitti bile,


öptüm'n


http://fizy.com/#s/1kjfph

2 yorum:

soda varsa içeriz dedi ki...

gerçekten bu mudur_?

special n dedi ki...

bilmem odur gibime geldi, fazlasına gerek yok yani.

Yorum Gönder