.

Iverson dı..

Şimdi 5 dk ya bir post gibi olcak ama.Beni benimle bırakın, çok hüzünlüydüm unuttum..


Bazı insanlar hiç yaşlanmamalı.Mesela iyi bişeyler yaptıysa o yaşta kalmalı.
 21 inde kalmalıydı mesela Iverson da.NBA e seçildiği o yaşında kalıp sonsuza kadar oynamalıydı.Ya da işte hep birlikte veda etseydik ne biliyim öyle bişeyler olsaydı.Bu çocuğa böyle kararlar verdirmeyindi!!


Böyle cülükken  "büyüyünce n'olcaksın?" garip sorusuna garip cevap verme olayı vardırya, "dansöz olacam, sünnetçi olcam,bakkal olcam ben.." tarzı.Ben de bunun bi iki tık yukarısında istedim ki Iverson oliyim,Iverson gibi oliyim!basketboldan bahsediliyor zaten, ünse ün,yetenekse yetenek..Tipim,cinsim ve olmam gereken den dolayı -haliyle- annem bana basket ayakkabısını normal hayatta giymem adına almadı, çoraplarımı uzun uzun çekmeme izin vermedi, bol şeyler aldırmadı.İyi etti tabi, kendimi bedenimden 15 x büyük t shirtlerle falan gezerken düşünemiyorum da, o derece severdim adamımı.. Hala bi forma dileğim vardır ilgili mercii varsa uçaraktan gitsin bu satır onlara.


Jordan ın vedasından ziyade bilinç bakınımdan Iverson ın vedasına yetiştim ya hüzünleniyorum.O diil ben basketi de hiperaktif yapıma rağmen, sürekli hastalanıp yataklara düştüğüm için bırakmıştım. M.Ö kıvamında gerilerde kaldı o topu, maçlar antremanlar şeklinde tutmuşluğum..Hayatımın bi döneminde basketle ilgili bişe yapmaya karar verdim.N'aparsam artık..







Ne biliyim adamımın en sevdiği şarkı ne!Bilseydim onu aşağıya iliştiriverirdim.O derece bişe hayranlık işte..Bi püsürük bilmiyoruz ama adam topu eline aldımı arkasından ışık beliriveriyo gözümüzde.Tamamen Iverson a odak olduğum zamanların üstünden de rahat bi bin yıl geçmiştir.Hep varmış gibi davranmışım fevri olmuş.Şimdi birden yine odaklanasım geldi işte yine, adam ortada yok artık!..Belki bir Jordan taktiğidir.Bi iki kere daha dönsün sahalara, ayrılsın, üzülelim sevinelim falan.Ama 2010 da gelsin ben istiyorum onu!


Neyse hep ayrı severdim Iverson ı onu diyim dedim..Bu yazı kim bilir ne zaman bir Vince Carter vedasıyla ikilenecek Tony Parker vedasıyla üçlenecektir büyük ihtimal.
I LOVE THIS GAME! diyerek bitirmek istedim yazımı..


p.s:çocuğun hevesini o derece kursakta bırakmak iyi değil, o çocuğa git al bi forma!..

3 yorum:

Eren Doğan dedi ki...

(:

special n dedi ki...

Şimdi yorum gelince okudum da tekrar çok güldüm ya alemmişim:) gerçi yine hüzünlendim..

Eren Doğan dedi ki...

iyisin iyi ;) (:

Yorum Gönder