.

yolculuğun müzikli tınısı

Merhabayn. Az önce aslında ne istediğini bilen insan serime başlamıştım. Ama baktım bugün o modda değilim, bi sonraki zamanlara kaldı yine.Daha seri gelmeden onunla duygusal bi bağım var. Kimi zaman ona kısaca bir isim koyup karşılıklı sohpet etmek istiyorum.. O derece yakın hissediyorum. Öyle biri olmadığından rahat rahat dobralaşıyorum işte, arkasından atıp tutarım yeri gelir.  "nibi" koydum ismini de..


Şimdilerde "hastayım" demek moda olduğundan ve herkes hasta olduğundan ben de öyleyim. Modayı takip eder misin deseniz ona kesin bi cevabımda yoktur.. İşte böyle bi konudan bi konuya nasıl atlıyorum hayretler içerisinde kalıyorum bu yaptığıma..saniyede 4 konu falan değiştirebilitem de var. İlginç oyunlar oynuyorum kimi zaman karşımdakine, benim bile haberim olmuyo. İstemli yaptığım bişe diil çünkü bilemiyorum, engel olamıyorum. "O diil de" benim gibiler yüzünden artık TDK da bağlaç olarak geçebilecek nitelikte bir zopçuk oldu belki de kimbilir. 


Sizi uyarmak istediğim bi konu var. Hani sürekli yağmur yağıyo ya böyle salak salak. Sağanak gibi şiddetli  değil ama ıslatıyo. "ahmak ıslatan" ın bi tık yukarısı diyebiliriz. Öyle yağmurlarda o dolmuş, otobüs, taksi şöförleri, artık görüş alanları 0 a ininceye kadar cam sileceklerini çalıştırmıyolar ya. Ona sakın  takılmayın. Bu, şöförlerin bi çeşit eğlencesi sanırım. Böyle gözlerim ne kadar iyi görüyor testi midir, ne kadar zaman birine çarpmadan böyle gidebilirim merakı mıdır, yoksa işte bi çeşit adrenalin oyunu mudur bilmiyorum. Ama yolda giderken en gıcık olduğum şey, camın öyle yağmur damlalarıyla dolu dolu olmasına rağmen şöförün bişe yokmuş gibi davranması. Yani  ön kelebek camını (niyeyse hep eskimiş t shirt ün toz bezi style ıyla) silmek için azmeder, koltuğundan uzanır da, o cam sileceğini çalıştırmaz."bir tık" hareketinin aküde yarattığı ekşının peşinde midir nedir. Neyse..


Mp3 çıktı çıkalı, telefonlar müzik teknolojisiyle buluştu buluşalı, benim kulağımdan kulaklık neredeyse eksilmez oldu. Lise sonda hepimizin uzvu olmuştur zaten o kulaklıklar.Neyse doslar işte dün işe giderken mp3 ümü yanıma almamışım. Onun hüznünü yaşıyorken, otobüsü kaçırmayı da göze alamazken, otobüse binip de otururkenden bi baktım, sanki o otobüste kulaklık dağıtmışlar da herkes takmış havası!Bi yerden saz sesi geliyo bi yerden düm tektek dinliyo biri, bi yerden adam radyo programına gülüyo, biri klasik müzik dinliyo, diğeri trance falan.. anaaaa!Ben  ne zamandır gürültü duymuyosunuz aslında onu bi düşünün derim?"yolculuk gürültüsü" değişmiş, haberiniz olsun. Daha bi melodik havası var şimdilerde.


Aşk ı memnu var malum.sıktı da gerçi artık


Öptüm'n

1 yorum:

Direnk dedi ki...

ben de "bilmediğin" havadisler ışığında ne istediğini bilmeyen insan yazayım bari..

Yorum Gönder