.

firebender!

Çok yazmak istediğim şu sıralar yine işlerim yoğunlaştı. Anlayamadığım işlerin yanı sıra organizasyonlara el attım yine..Bazen her şey bizim elimizde olmuyo işte.Mesela elimde olsaydı IMF toplantısı var diye, tüm organizasyon boyunca polislerin takım elbise giyinmesini bunun dışında da sürekli hale getirebilirdim.Evet o gösteriş tam yerine ulaştı bence de!Güzel,kadın polis gördüm ben.Erkek polisler tam Amerikan polisi havasındaydı.Aklıma "beyaz motorlulardan birinin, tüm arabaların arasından sıyrılıp motorunu önlerinde durdurarak kolunu kaldırmasıyla tüm trafiği durdurabildiği" hikaye geliyoda..Evet hepsi aynen o havada polislerdi,ama takım elbiseli.Çevik kuvvetler vardı..

Amsterdam da demiyorum uzun zamandır farkındaysanız.Eski heycanımdan bişe kaybetmedim ama annem beni söndürdü azıcık:) O konuda hala bişeyler yapmayı planlıyorum bakalım.

Şu sıralar ofiste eğitimler var. Eğitimlerde harcadığım çaba takdire değer bişe aslında biliyomusun okuyucu!! Eğitim kelimesinin uykuyla eşit olduğu kimin aklına gelirdi!? Ben hiç bu kadar beklemezdim, yoksa hepimiz kimi zaman ,ya da çokca, derslerde uyuduk..Bu sefer direttim çoğunda, bi de bi ara aklıma gelenleri yaziyim dedim.Bi kaç tanesi şöyle:

*Bizim ofiste eğitimlerde esneme "ondan ona" geçmiyo. Herkes çok bireysel esniyo.

*"I found my love in Portofinooooo
Perche nei sogni credo ancoor
Lo stranı gioco del destinoo
Aa Portofino m ha preso il cuorrr"

*Saat 17:22 biz daha 5/32 deyiz..Saat 17:48 hala 5/32 deyiz.Bu bitmez..

*Acıktım ben yaa, saat kaç oldu gitmeye meyilli bi hal hiç yok.

*Üstad kendi anlatımına esniyorrr.

*Twitter lık şeyler düşünüyorum hepsini yazabilsem ne de iyiydi!

*4. bölge konusundan Cemil İpekçi nereliye geçtik.İftar yemeğinde de Ra ta tuy a geçmiştik.

*Ne zaman biterki. 2 saatte 5 sayfa geçtiysek 32 sayfayı kaç saatte bitiririz?(ipucu: doğru orantı)

*Üstad mütemadiyen "önceden" demek yerine "evvelden" diyo.

*"Fiday* da Ankaralım fidaydaaa
Beş yüz altın yedirdim bir ayda
Gitti de gelmedi ne fayda
Başını da yesin bu sevda.

*Öğlen mis gibi lahmacunu da yedik.Acıktım acıkkkkk!Acıkınca hareketlerim sertleşiyor.Kalemi atayazıyorum mesela öylece bırakmıyorum.

*Eğitim ne zaman biticek?..

*" (...)Nothing in my way
I don't wanna go I don't wanna stay
There's nothing left to saayy.." Anlatabildim mi??..


Bazı şeyler vardır hani herkes ister ama "şanslı kişi" sensindir, onu sen alırsın..Zamanında kimilerinin eline geçmiştir bi iki kere ama son olarak sende kalır, ne biliyim her şey olabilir, ben şu aralar benim için önem sırasında ilktende öne geçen şeyden bahsediyorum, yemekten..Bi öğünümü yerken diğer öğün ne yesem diye geçirdiğim saatlerin yakın şahidi Amil tabiiki.Sonunda dayanamadı "gel hadi dedi, gel.." Beni neye götürdü biliyo musunuz?buna:



"İçli köfteyi herkes ister bi kişi alır." demek istiyorum. Evet benim için o derece önemliydi."Bunu gören 19,21 ve 24 yaşındaki 3 genç kız dayanamayıp sayfayı kapadı.." haberine yer vermemek adına o 3 kıza da var bişeler merak etmesinler.

Bu postun selamı Güney e gitsin..Adana taraflarına broke var O'na gitsin.. : )
yazarın düşüncesi: Angel dizisini bilen bilir bilmeyen süper kıyağımla şurdan izlemeye başlayabilir.David Broenaz ı düşünüyorum.Acaba şimdilerde n'apıyo?Kimileri bi sarışınla takıldığı görüşünde..Bilmiyorum, geri gelsin dizilere ya da bize.haehue!...

3 yorum:

Daçe dedi ki...

ahh içli köfte..

special n dedi ki...

sorma sorma memleketten gelmiş..

İlmi İle Amil Kişi dedi ki...

daçe gelirse istanbul'a ona da yediririz.

Yorum Gönder